Misyonumuz ve Vizyonumuz

04.01.2022 104

VİZYON

Milletimizin değerlerinden ve hedeflerinden yola çıkarak öğretmenlerin rehberliği ve öğrencilerimizin çalışmalarıyla bilim ve teknolojinin imkânlarını kullanarak bilimde, sanatta, edebiyatta ortaya koyduğu proje ve çalışmalarla ülkemizi daha ileriye taşıma misyonunu sürekli canlı tutan bir okul olmak.

MİSYON

Okuyan, sorgulayan, özgür düşünen, millî ve manevi değerlere bağlı, hakkı ve adaleti üstün tutan, kendini milletini ve insanlığı yaşatmaya adamış, kültürel değerlerini yaşayan ve yaşatan, farklı kültür ve düşüncelere saygılı, Türkçe'yi iyi kullanabilen, iletişim ve problem çözme becerisi gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, sürekli kendini yenileyen, tarihinden ve inancından aldığı güçle geleceği kurgulayan bir nesil yetiştirmek.

HEDEFLERİMİZ

ØAhlâk ve sanatın yüksek değerlerini içten duyan

ØHoşgörülü, Özgür ve özverili

ØSorumluluk bilinç ve iradesine sahip

ØGeleneksel sanatı, evrensel sanata taşıyabilecek,

ØÜretken insanlar yetiştirerek, Cumhuriyetin bizlerden istediği

« fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller» amacına ulaşmaktır.