Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi

Vizyon: "Geleceği Yetenekle Şekillendirmek"

Misyon: Kendisi için en doğru yolun sanat eğitimi olduğuna inanan genç değerleri sürekli güncellenen ve zenginleşen bir eğtim ortamı ile buluşturmak, sanatsal ve akademik yeterliklerini nitelikli mentorluk ve koçluk uygulamarı ile destekleyerek çağın vitrininde ülkelerini layıkıyla temsil edecekleri yeri almalarını sağlamak ve bu gençlerin geleceği şekillendirmelerine inançla rehberlik yapmak. Bizler tüm kalbimizle inanıyoruz ki "Gelecek Yetenekle Şekillenecek!"

Başarılar: 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ADINA DÜZENLENEN RESİM YARIŞMASINDA TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ 2017 İSTANBUL DA DÜZENLENEN ULUALARARASI 6. SANSEV ÇOK SESLİ KORO YARIŞMASINDA HALK MÜZÜĞİNİ YORUMLAMADA BAŞARI ÖDÜLÜ 2018

Pansiyon Bilgileri: YOK
Saatler: 08.45-16.35
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: BÜTÜN İLÇELERDEN SERVİS VARDIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: OKULUMUZ YETENEK SINAVLARIYLA ÖĞRENCİ ALMAKTADIR. YETENEK SINAVININ %70´i, ORTAOKUL BAŞARI PUANININ % 30´u HESAPLANARAK SIRALAMA YAPILMAKTADIR.
Okulun Sınav Başarı Durumu: TYT BARAJINI GEÇME ORTALAMASI %90´IN ÜZERİNDEDİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: YETENEKLE ÖĞRENCİ ALAN FAKÜLTE VB. OKULLARA GEÇEN YIL MÜZİK ALANI 100 % HEPSİ YERLEŞTİ GÖRSEL SANATLAR ALANI % 76 BİR ÜST KURUMA YERLEŞTİLER.
Sportif Etkinlikler: HER DERECE VE TÜRDE OKUL TAKIMLARI VARDIR. BU YIL ÇEŞİTLİ SPORTİF YARIŞMALARDA 8 ADET KUPA ALINMIŞTIR.
Bilimsel Etkinlikler: 21 ADET 4006 TÜBİTAK PROJE ÇALIŞMASINDA BİLİMSEL ETKİNLİKLER YAPILMIŞTIR.
Proje Çalışmaları: 4006 TÜBİTAK PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzun Erasmus+ Multilateral School Partnership / Çok Taraflı Okul Ortaklıkları kapsamında Fransa, Lüksemburg, Almanya ve Polonya ile birlikte gerçekleştirdiği "Virtual Walks / Sanal Yürüyüşler" adında tamamlanmış bir projesi bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri: 30 MÜZİK 30 GÖRSEL SANATLAR

Telefon - 0262 343 3209

WEB - https://kocaeliguzelsanatlarlisesi.meb.k12.tr

Adres - UZUNÇİFTLİK MAH. ÖTER SK. KOCAELİ GÜZEL SANATLAR LİSESİ BLOK NO 17 KARTEPE / KOCAELİ

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - KOCAELİ/KARTEPE UZUN ÇİFTLİK MAHALLESİ, ÖTER SOKAK, NO:17 UZUNÇİFTLİK-AKMEŞE YOLU ÜZERİ.

Ulaşım KARA YOLUYLA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık KOCAELİ/KARTEPE