Dilek ÇENTELİ - Okul Müdürü

1978 Hatay doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Hatay´da tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğinden 1999´da mezun oldum. 3 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra 2002 yılında Manisa Akhisar Dağdere İlköğretim Okuluna Türkçe Öğretmeni olarak atandım. Daha sonra sırasıyla İzmir Bayındır Ülfet Onart Lisesi, Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi ve Ordu Aybastı Anadolu Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak görev yaptım. Aybastı Anadolu Lisesinde Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı , İzmit Tevfik Seno Arda Anadolu Lisesinde Edebiyat Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı, İzmit Yunus Emre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Müdür Başyardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2019 yılında  Gölcük Değirmendere Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak atandım. 2 yıl bu okulda görev yaptıktan sonra okulun kapanması üzerine, Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesinde 20/08/2021 tarihinden başladığım  Okul Müdürlüğü  görevime halen devam etmekteyim.

(262) 343 3209 Eposta